Gramofoni Oy on vuodesta 1997 lähtien toiminut äänimainonnan ja musiikkituotannon parissa, ja vuodesta 2015 lähtien myös ohjelmatoimistona. Gramofonista on Suomen tanssigenren merkittävin ohjelmatoimisto, jonka edustuksessa ovat lukuisat kotimaan kärkiartistit.

Jyrkin ja Sävelen keikkamyynti:
Gramofoni Oy / Juha Saarela

puh. +358 (0)400 474 974
juha.saarela@gramofoni.fi
Gramofoni.fi

Iittala

Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Fiskars Homen tavoitteena on olla skandinaavista muotoilua edustavien kuluttajatuotteiden johtava valmistaja. Tuotteet tunnetaan brändistä, ja kuluttajat voivat luottaa siihen, että tuotteen laatu ja erinomainen käyttökokemus säilyvät kerta toisensa jälkeen.

VitaePro

VitaePro on monipuolinen ja turvallinen ravintolisä päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi. Se on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustumistarjouksena uudet asiakkaat voivat kokeilla tuotetta puoleen hintaan.

Valaisinmestari.fi

Valaisinmestari.fi tarjoaa kattavan valikoiman uniikkeja valaisimia eri suunnittelijoilta ja valmistajilta.

Tarkkaan valikoitu tuotevalikoima, jolla painoarvo on laadulla ja designilla. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkokaupasta löytyy valaisimet joka tarpeeseen, oli kyse sitten klassisesta, modernista tai eksperimentaalisesta. Asiakas voi löytää valaisimen, joka on ajaton, joka voi provosoida, tai koskettaa – valaisimen, jonka asiakas haluaa säilyttää koko elämänsä.

Terveinjaloin.fi

Terveinjaloin.fi on verkkokauppa, jonka tarkoituksena on sekä auttaa ihmisiä jalkavaivojensa kanssa että parantaa yleistä hyvinvointia jalkojenhoidon avulla. Verkkokaupan ylläpitäjiin kuuluu mm. suomalaisia terveydenhuoltoalan ammattilaisia.

Terveinjaloin.fi verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat kaikki erittäin korkealaatuisia tarkoin valikoituja tuotteita, joiden toimivuuteen ja kestävyyteen voi luottaa.

Seiska

Seiska on Suomen suosituin viikkolehti! Seiska tekee arjesta hauskempaa! Seiska on koko kansan salarakas, joka viihdyttää, kiihdyttää ja herättää keskusteluja jutuillaan.

Seiska on maan kattavin viihdelehti, josta luet sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot. Seiska on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email