Gramofoni Oy on vuodesta 1997 lähtien toiminut äänimainonnan ja musiikkituotannon parissa, ja vuodesta 2015 lähtien myös ohjelmatoimistona. Gramofoni on Suomen tanssigenren merkittävin ohjelmatoimisto, jonka edustuksessa ovat lukuisat kotimaan kärkiartistit.

Jyrkin ja Sävelen keikkamyynti:
Gramofoni Oy / Juha Saarela

puh. +358 (0)400 474 974
juha.saarela@gramofoni.fi
Gramofoni.fi

Radio Gramofoni on uusi artistivetoinen radiokanava, joka uskoo löytävänsä tiensä kuulijoiden sydämiin kotimaisella, huolella valitulla ohjelmistolla.

Toimitetut ajankohtais-, teema- ja musiikkiohjelmat, mielenkiintoiset vieraat, sekä suomalaisten artistien levyttämä kuulijoiden toivemusiikki rakentavat viikottaisen ohjelmarungon.

Radio Gramofoni on osa turkulaista Gramofoni Oy:tä.

Iittala

Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Fiskars Homen tavoitteena on olla skandinaavista muotoilua edustavien kuluttajatuotteiden johtava valmistaja. Tuotteet tunnetaan brändistä, ja kuluttajat voivat luottaa siihen, että tuotteen laatu ja erinomainen käyttökokemus säilyvät kerta toisensa jälkeen.

Haglöfs

Haglöfs valmistaa vaatteita, kenkiä ja varusteita aktiivisesta ulkoiluelämästä kiinnostuneille.

Yhtiö perustettiin Ruotsissa vuonna 1914 ja on kasvanut pienestä reppuvalmistajasta yhdeksi maailman johtavista teknisten ja kestävien ulkoilutuotteiden valmistajista, kiitos modernin tuotekehityksen ja strategisen jakelun.

Yli 100 vuoden kokemuksella ulkoilusta, brändi edustaa korkeaa laatua ja luotettavuutta, ja palkintoja satelee usein suunnittelusta ja innovaatiosta.

Seiska

Seiska on Suomen suosituin viikkolehti! Seiska tekee arjesta hauskempaa! Seiska on koko kansan salarakas, joka viihdyttää, kiihdyttää ja herättää keskusteluja jutuillaan.

Seiska on maan kattavin viihdelehti, josta luet sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot. Seiska on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.

Sivun taustakuva:
Kimmo Tähtinen / Pintoresco