jyrki-nurminen

Jyrki Nurminen

Ääni, sydän, tunne ja tulkinta.

Jyrki tuli ensin tutuksi monille tanssijoille ahkerana tanssinharrastajana, ennen kuin siirtyminen esiintymislavan puolelle tapahtui. Sieltä käsin Jyrki nyt tanssittaa kansaa yhdessä Sävel-orkesterin kanssa, edelleenkään toki tanssiparkettia itse unohtamatta.

Jyrki on saanut paljon kiitosta tunteikkaista tulkinnoista, sekä välittömästä tavastaan esiintyä.

Ari Nylund

Kosketinsoittajavirtuoosi ja äänentoiston mestari.

Ari on uransa aikana soittanut lukuisien tunnettujen suomalaisten artistien kanssa ja mm. Pekkaniskan Pojissa sen alkuaikoina.

Ari jaksaa aina tinkimättömästi pohtia ja kehittää kolmille kosketinsoittimilleen uusia ääni- ja soitinkokonaisuuksia, joilla hän loihtii upeita tunnelmia ja äänimaisemia esitettäviin kappaleisiin. Menevissä kappaleissa Arin lavaenergia on jo käsite, sillä Arista kuvatusta keikkavideosta vuonna 2016, tuli viraalihitti, jonka ”legendaariset muuvit” keräsivät miljoonia katselukertoja ympäri maailman. Tule itse keikalle toteamaan!

ari-nylund
vikke-rinne

Vikke Rinne

Tanssikansan rakastama ”nallekarhubasisti”.

Myös Vikke on tehnyt tanssikeikkaa käytännössä ”koko ikänsä” ja viimeisimpänä ennen Sävel-orkesteriin tuloa, yli 15 vuotta ja lukemattoman määrän keikkoja Pekkaniskan Pojissa. Nuo keikat ovat sementoineet Vikestä tanssikansan rakastaman hahmon, jonka kontrabasson tallan päällä majailee Pikku Myy.

Vikke myös laulaa ja tuo siten orkesteriin monipuolisuutta niin omilla kappaleilla, kuin myös stemmalauluilla Jyrkin laulaessa.

Saku Kallio

Rumpujen supersankari.

Saku on nuoresta iästään huolimatta kiertänyt Suomea jo useamman vuoden ammattilaisena ja kerryttänyt satojen keikkojen kokemuksen. Aiemmin Saku on soittanut mm. Anita Hirvonen & La Strada -orkesterissa, sekä perkussioissa eri kokoonpanoissa.

Aurinkoakin tarkemmat tempot ja rytmit, aina tyylikkäillä rumpufilleillä maustettuna, tuovat tanssiin sen ”jalan alle” menevän tunteen, jonka kutsua et voi vastustaa. Tule keikoille toteamaan Sakun maaginen tatsi.

Saku myös laulaa, ja kokoonpanon toinen sinkkujulkaisu ”Bim Bam – Tule tanssimaan!” onkin Sakun esittämä.     (Spotify)     (Youtube)

saku-kallio

Pertti "Pertsa" Jaakkola

Soljuvien harmonikkamelodioiden taituri

Pertti Jaakkola liittyi Sävelen vahvuuteen keväällä 2021. Pertsa tarjoilee varmasti ja tyylikkäästi harmonikan perinteikästä tunnelmaa tanssikappaleisiin. Oman upean lisänsä tuo musette-haitari, joka vie kuulijansa vastustamattomasti ranskalaisiin tunnelmiin heleällä soinnillaan. Pertsan soitinvalikoimista löytyvät myös kiehtova vibrandoneon, sekä tarvittaessa myös kosketinsoittimet.

Pertsa on tanssikansalle hyvinkin tuttu 15 vuoden ajalta Pekkaniskan Poikien joukoista, sekä sitä ennen jo Raimo Piipposen & Havannan myötä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on email

Sivun taustakuva:
Kimmo Tähtinen / Pintoresco

Mainos alkaa

Mainos päättyy.